Pehea e hana ai i nā kukui alanui o ka lā ma waho

1. Ke kohoʻana i kahi kūpono:ʻo ka mea mua, pono e koho i kahi me ka lawaʻike ʻia e hōʻoia e hiki i nā panela lā ke komo piha i ka lā a hoʻololi iā ia i uila.I ka manawa like, pono nō hoʻi e noʻonoʻo i ka laulā kukui o ke kukui alanui a me ka maʻalahi o ka hoʻonohonoho.

2. ʻEli lua no ka lua hohonu kukui alanui: ʻeli lua ma ke kahua hoʻonoho kukui alanui, inā palupalu ka papa lepo, a laila e hohonu ka hohonu o ka ʻeli ʻana.A e hoʻoholo a mālama i ke kahua ʻeli lua.

3. Hoʻokomo i nā paneli lā: E hoʻokomo i kanā panela lāma ka piko o ke kukui alanui a i ʻole ma kahi kiʻekiʻe kokoke, e ʻike pono ana lākou e kū pono ana i ka lā a ʻaʻole keakea ʻia.E hoʻohana i ka bracket a i ʻole ka mea hoʻoponopono e hoʻoponopono i ka panel solar ma kahi kūpono.

4. Hoʻokomo i nā kukui LED: koho i nā kukui LED kūpono a hoʻokomo iā lākou ma luna o ke kukui alanui a i ʻole ma kahi kūpono;ʻO nā kukui LED nā hiʻohiʻona o ke kukui kiʻekiʻe, ka hoʻohana haʻahaʻa haʻahaʻa a me ke ola lōʻihi, i kūpono loa i nā kukui alanui o ka lā.

5. Hoʻokomo ʻia onā pilaa me nā mea hoʻoponopono: pili nā panela lā i nā ʻeke a me nā mea hoʻokele.Hoʻohana ʻia ka pākaukau no ka mālama ʻana i ka uila i hana ʻia mai ka hana mana o ka lā, a hoʻohana ʻia ka mea hoʻoponopono e hoʻomalu i ke kaʻina hana a me ka hoʻokuʻu ʻana o ka pākaukau, a me ka hoʻomalu ʻana i ka hoʻololi ʻana a me ka mālamalama o ke kukui alanui.

6. Hoʻohui i nā kaʻapuni: Hoʻohui i nā kaapuni ma waena o ka panel solar, ka pākaukau, ka mea hoʻoponopono a me ke kukui LED.E hōʻoia i ka pili pono ʻana o ke kaapuni a ʻaʻohe wahi kaapuni pōkole a i ʻole hoʻopili maikaʻi ʻole.

7. Debugging a me ka hoʻāʻo ʻana: ma hope o ka pau ʻana o ka hoʻonohonoho ʻana, e hoʻokō i ka debugging a me ka hoʻāʻo ʻana e hōʻoia i ka hana maʻamau o ke kukui alanui o ka lā.Hoʻopili ka debugging i ka nānā ʻana inā he maʻamau ka pili kaapuni, hiki i ka mea hoʻoponopono ke hana maʻamau, inā hiki i nā kukui LED ke hoʻokuʻu i nā kukui maʻamau a pēlā aku.

8. Mālama mau: Ma hope o ka pau ʻana o ka hoʻonohonoho ʻana, pono e mālama a nānā mau ʻia ke kukui alanui o ka lā.ʻO ka mālama ʻana e pili ana i ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i nā panela lā, ka hoʻololi ʻana i nā pākaukau, ka nānā ʻana i nā pili kaapuni, a me nā mea ʻē aʻe e hōʻoia i ka hana maʻamau o ke kukui alanui o ka lā.

Pehea e hana ai i nā kukui alanui o ka lā ma waho

Manaʻo kōkua
1. E noʻonoʻo i ka hoʻonohonoho ʻana o ka pā kukui alanui o ka lā.

2. E hoʻolohe i ke ʻano o ka hoʻoponopono ʻana i nā uwila i ka wā e hoʻokomo ʻia ai nā kukui alanui o ka lā.


Ka manawa hoʻouna: Jan-05-2024